Åre



Igår kom vi fram till Åre omkring 17 tiden..vi åkte hemifrån vid 11. Resan upp gick kanon...de var första gången vi lyckades göra en lång tur utan att vi höll på ta ner varandra i bilen :) hoppas hemresan går lika bra!! Stugan är i alla fall kanonfin och ligger jätte fint till...igår kväll hann vi inte med så mycket mera än att packa upp och få barnen i säng.


Idag vaknade vi till strålande sol :) vi har varit ute mest hela dagen..suttit i solen, åkt bob, ätit korv med bröd och bara myst. Lotta och Daniel bjöd även på en kanon god middag köttfärspaj med sallad. Jag och Danne och barnen tog även en tur in till Åre city.



Ikväll har även grabbarna varit inne i Åre och tittat på hockey och druckit lite öl...jag och Lotta har bara suttit i stugan och myst framför tv efter att barnen somnat.



Imorgon blir de utflykt till Ulledalen eller vad de nu heter...vi ska packa fika matsäck och hoppas på att de blir strålande sol :) Ebba lyser som en stor sol nu när hon får träffa Tilli hela dagarna..de här är livet :)

     

     



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0