Härligt väder och husvisning...



Nu är de dags för lite uppdatering igen :)

Slutet på förra veckan var vi och hälsade på Neos familj och fikade...Ebba var väldigt nyfiken på lilla Neo och trodde nog att han var en liten docka :) hon stod med händerna utsträckta och ville hålla i honom och sen lastade hon upp massa gossedjur i babysittern till han!! Sen hann vi även med att träffa Maria och Leah för en tur till lekparken.
Helgen som varit var Daniel ledig och vi hade inte mycket planerat förutom att bara vara tillsammans. På lördagen kom mamma och pappa på besök hela dagen och vi fikade 2 gånger och grillade..Ebba tyckte de var jätte roligt!!Söndagen blev en lugn dag hemma.

  

Denna vecka jobbar Daniel igen och gör sin sista vecka på Husum. Sen börjar han i Väja och de blir ganska intensiv start och mycket jobb hela juni. Jag och Ebba har bara varit ute i de härliga vädret på gården hela dagarna, lekt i sandlådan, plockat sten och lekt med dockvagnen. I vanliga fall brukar vi träffa grannen Maria och Leah på gården, men dom ligger inne på BB och har fått tillökningen i familjen!! Mallan, Eas och lilla Neo kom iaf förbi på en fika igår och vi satt ute på altanen. Vi har även träffat Anna-Karin och Fritte flera gånger denna vecka. Fritte var även barnvakt nån timme i måndags till Ebba och de tyckte hon var kanon kul!!

        

Måste ju även passa på att nämna att vi varit och tittat på 3 hus denna vecka. Vi har börjat funderat lite mera och kommit fram till att även om Daniel ska jobba i K-fors så vill vi bo i Ö-viks kommun. De är ju här vi trivs och har vårat umgänge och vill att våra barn ska växa upp. Så varför ska vi ens fundera på att bo i någon annan kommun??Så vi har nu tänkt börja gå och titta på lite husvisningar för att se om något intressant dyker upp. Områden vi är inne på är Domsjö, Själevad eller Järved. Men sen man ju aldrig vart drömhuset dyker upp. Husen vi kollat på ligger i Domsjö. En enplansvilla på 132kvm byggt -86 som ligger på ett otroligt fint område med mycket barnfamiljer och nära skogen. 4 sovrum. Älskar läget på huset och själva utseendet på huset, men de var mycket ytskick att fixa inne i huset. Sen tittade vi på ett kedjehus, som var fint och i stort sett klart att bara flytta in i. Dock vet jag inte om rad/kedje hus skulle passa oss?? Sista huset vi kollade på var en villa i 2 plan på 152kvm och biarea 75kvm. Byggt -79. Jätte fint renoverat inne med tapeter och golv. Snyggt fräsch kök och ny renoverat badrum med bubbelbad. Kändes stort och rymligt, men de föll på att de var mycket att göra utomhus, röta på fasaden och behövde dräneras och byta ut plastmattor på botten plan. Målas om. Så de känns som ett för stort och dyrt projekt. Så de är bara hålla ögonen öppna och titta vidare...att hitta de rätta huset kan nog ta tid när de gäller oss..måste ju kännas 100% rätt :) Så om de kommer att bli i år eller nästa år som vi hittar de rätta huset de får vi se!!


Idag vet jag inte vad Ebba och jag ska hitta på kanske ska vi stor baka senare idag..och i övrigt har vi inga planer för veckan. Åter kommer i slutet på veckan...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0