Lite av varje..


I helgen har Daniel gjort sitt sista pass på Husum, och har nu börjat på Väja sen igår. Jag och Ebba har varit ute på stan och inhandlat lite nya sommarkläder till henne vi fyndade 2 billiga sommarkläningar och två Kitty tunikor även bebis fick en liten sommardress. Sen var vi och tog en fika med Malin och Neo på Uh.

     

Var även på barnmorske besök i fredags alla värden såg bra ut låg dock lite över kurvan..tur att vi ska göra tillväxt ul om några veckor :) hjärtljuden låg på 136. Har haft mycke lägre hjärtljud denna gång än med Ebba!! undra om våran magkänsla för vilket kön som gömmer sig där inne stämmer?? Vi har i alla fall kommit fram till vilken vagn de blir och de blir en City Select och vagnen kommer nästa vecka :) så då hinner vi provköra innan bebis kommer!!

     

Vi har även varit och tittat på lite flera hus 1 i Vårby, ligger ut mot Gullvik. Äldre hus som var renoverat och hade en charm. Jätte stor tomt med grillkåta, lekstuga, inglasad altan plus en öppen altan på fram och baksida. Otroligt fint läge nära vattnet. 4 sovrum. Är i stort sett klart att bara flytta in i bara någon tapet man skulle vilja byta. Sen tittade vi på 1 i Domsjö samhälle. inglasad altan, ny fasad nytt tak. carport plus garage. 3 sovrum. Nytt kök. Fint och charmigt där uppe i huset men källaren var en mardröm skulle aldrig sätta min fot där nere om jag var ensamhemma. Plus att huset kändes för litet och toaletten uppe var i akut behov av renovering ej godkänd våttrumstapet. 3 Huset låg i Svartby, total renoverat. Men Svartby känns inte rätt som område plus att huset var byggt på massa betong och hade för höga halter radon som kräver att man skulle sätta in nån anläggning. Skulle nog aldrig släppa tanken på att bo i ett hälsofarligt hus oavsett om man skulle sätta in en anläggning. Vi var även på extra visningen av huset i Domsjö som låg på drevstigen i fredags, men de känns inte som rätt hus och budgivningen var igår, och slut priset blev för dyrt med tanke på vad som skulle göras inne i huset. Nä vi letar vidare och lär oss något nytt för varje husvisning...Vårby finns dock kvar i våra tankar och är väldigt intressant..så kanske blir de en visning till där framöver. Vi ska även kolla på ett kedjehus i Bonäset och ett hus i Själevad som är intressant!!

Idag fick vi även besked från Dagis att Ebba inte fick nån plats nu i höst så nu blir jag hemma med två barn till hösten, och hoppas att vi får plats efter jul istället. Känns tråkigt för Ebbas skull eftersom jag tror hon skulle gilla att gå på dagis och träffa massa nya lekkamrater!!Plus att jag inte kommer ha lika mycket tid framöver, men vi får försöka träffa Leah och Maria så mycket som möjligt framöver...Ebba gillar Leah skarpt så de ska vi ta vara på!!Sen har vi ju kusin Tilli också som vi ska försöka träffa lite oftare de skulle Ebba gilla...så då får hon ju ändå träffa lite andra barn!!Lekparken och knasiga kojan är ju oxå bra ställen där hon träffar massa andra barn.. 

Daniel ska på återkoll av lungan i veckan och ta nya prover och röntga..sist han var på koll hade han sämre syresättning på ena lungan och de ville dom följa upp. Ebba har också läkarbesök och tandläkarbesök denna vecka...förstår dock inte hur dom ska få upp munnen på henne :)

Kalendern i övrigt är rätt tom för mig och Ebba. Daniel har fullt upp med jobb. Men förhoppningsvis dyker de upp lite framöver för mig och Ebba, kanske har Malin och Neo tid att ses och troligen träffar vi Maria och Leah på gården.



Kommentarer
Lotta

Åh vad stor hon har blivit! Supersöt som vanligt & vad långt hår hon fått oj oj, hon växer så det knakar förstår jag. trisst med dagisplatsen & jobbigt för dej:/ men men allt går bara man vill. hej hej på er! Hojta till ifall ni är ledig någon dag & är sugen att åka neröver mot sundsvall. vi skulle ju faktiskt kunna ses en vardag oxå. om jag slutar tidigt & börjar sent dagen efter kan ni ju faktiskt sova över en vardag oxå!? Tänk på saken vetja. hej på er!!

2010-05-25 @ 21:14:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0