Barnvagn = beslutångest

Snart har denna vecka också gått..Daniel har varit ledig mån,tis och onsdag, och jobbar nu torsdag och fredag på Väja och jag jobbar lördag och söndag!! Har inte hänt så mycket i veckan vi har mest bara varit hemma,i tisdags och onsdags var jag och Ebba på prommis me Mallan och lilla Neo!! I tisdags var även familjen ute och åkte en sväng vi passade på att besöka lite bilaffärer och annat...för eller senare kommer vi behöva byta bil för att få plats hela familjen...eftersom bägge barnen sitter bak och framsätet går då nästan inte att sitta i eftersom kupen är så liten men kortare bitar funkar de ju...sen är lastutrymmet på tok för litet för tvillingvagn,packning och hund :) Men vad de blir än har vi ingen aning om roligt att bara kolla runt lite...den ska ju både vara större, billig att köra och billig i drift eftersom Daniel ska pendla mycket framöver till jobbet!Men som sagt vi blev inte mycke klokare eftersom de inte ens gick att titta runt när man har en trotsig liten Ebba med sig som hittar på massa bus hela tiden..men som tur är har vi ju ingen bråska, och så länge vi kan behålla våran bil så är ju de kanon!!

      
Ebba på prommis me lilla Neo                                                Ebba och grannens dotter Leah ute i sandlådan

Idag har jag och Ebba varit på Barnens Hus och kollat in en ny vagn som kommit på marknaden i år. De var en leverantör där och visade upp den!!Vi hade som sagt bestämt oss för en Phil&teds vibe men de senaste veckorna har jag blivit tveksam om de är rätt vagn för oss och om den har rätt komfort för att passa oss!!Denna vagn hette City Select och var en ny typ av syskonvagn som hade väldigt många valmöjligheter...var roligt att testköra, känna och pröva de olika alternativen...känner nu att kanske denna vagn är mera intressant än Phil&teds!!Eller ska man ta en klassiskt syskonvagn Teutonia Team Cosmo där barnen sitter i bredd...komfort mässigt sitter ju barnen bra i en sån men den är tyngre, tar större plats och kommer man ens fram överallt??Nää vi måste verkligen fundera under helgen och bestämma oss om vad som kommer passar våra behov..vill ju kunna känna mig rörlig då Daniel jobbar och kunna vara ute och prommenera mycket!!

     
City Select,Här ligger bebis i liggkorg första månaderna sen byter man till sittdel. Bägge sittdelarna går att använda i liggläge och kan vändas åt diverse håll!!går även att använda babyskyddet på vagnen till bebis. Tar jätte liten plats i bilen.

  

Phil&Teds Vibe
Bebis ligger under syskonsitsen bilden till höger. Sedan sitter de yngre barnet längst bak vänster bild. Finns bara viloläge på syskonsits

  

Teutonia Team Cosmo
Vanlig syskonvagn, bebis ligger i liften första månaderna!!svängbara framhjul. Får troligen inte plats i våran bil.

Sen bestämde vi oss för att flytta ändå..många tänker säkert hur orkar dom??men vad har vi att välja på just nu??vi behöver mera utrymme för att må bra!!och visst drömmer man om eget hus varje dag, men man kan inte gå och köpa ett hus då man inte ens vet vilken kommun vi kommer bo i framtiden!!allt beror ju på hur Daniels pendling till jobbet går??vi har tänkt ge de till nästa sommar/höst då ska vi ha bestämt oss och köpa ett eget hus..längtar till den dagen!!Men nu ska vi iaf flytta till en 4,5 rok, 105kvm. Första våningen, granne me Mallan och Eas och lilla Neo, dagiset Ebba ska gå på i höst ligger bara på andra sidan vägen!! Flytten blir av 1juli eller 1aug...men vi har möjlighet att vänta  till 1aug om vi vill..så de beror ju alldeles på då bebben tänkt titta ut så att man har lite tillgodo!!

Imorgon ska jag och Ebba besöka Knasiga Kojan tillsammans med grannen Maria och hennes dotter Leah som är 3månader yngre än Ebba. Dom går också i väntas tider och deras tid går ut på söndag..Spännade!! Sen hoppas jag de blir någon träff med Mallan och Neo också :)

Tyvärr blir de inget besök till familjen Wiklund/Johansson i helgen för att fira Tillis 2års dag!! jag ska jobba hela helgen, men vi har bokat in att hälsa på och uppvakta gullungen den 11-12 Juni istället!!Så de ska bli roligt att se deras ny inköpta boende plus att vi kan sova över där nu :)

Ska ladda upp lite mera filmer på Ebbis kommer i helgen!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0