Lekparken,husvisning,barnmorskan...


Oj nu har de redan nästan gått en vecka från förra inlägget!! Måste nästan fundera på vad vi gjort den senaste veckan...

Daniel jobbar som sagt rätt mycke nu...han jobbade 9dagar i sträck till i tisdags sen var han ledig onsdag och torsdag och jobbar sen i fredags fram till idag!!men i helgen blir vi äntligen lediga tillsammans igen...
Då ska vi ta en tur ner över mot K-fors och träffa våra nära och kära. Förhoppningsvis träffar vi också Tillan för att äntligen uppvakta henne på hennes 2års dag..och att Ebba och hon kan busa lite!!

Jag och Ebba gjorde inte så mycke mera förra veckan än var hemma och var i lekparken..var en sväng på stan me Mallan och Neo. I lördags grillade vi med grannarna och Ebba å Leah härjade!!Ebba gillar Leah skarpt och dom har så roligt tillsammans..tur är att vi bor grannar och nästan träffar på varandra var å varannna dag :)

Vi har även tittat på lite flera hus vet inte vilka jag nämnde sist...men vi tittade på ett i Själevad, jätte gulligt hus i fint barnvänligt område. 4 sovrum. Charmigt och trivsamt läge men kändes för litet och köket fanns de inga möjligheter med om man  skulle vilja göra om de i framtiden. Tittade på ett i Järved, stort hus, 6rum. Men mycke att göra både invändigt och utvändigt på huset. Sen har vi tittat på ett till i Domsjö, härligt läge och tomt. Men huset i sig var inte tilltalade, ofräsch känsla, dålig planlösning, ogenom tänkt me nån väg här och där som dom tagit bort utan tanke??Så nej tack!! Sen har vi även kollat på huset i Vårby igen, underbart läge och ett otroligt charmigt hus. Mycke känns så rätt, men de som gör oss osäkra är om ytan verkligen kommer räcka?hur kommer jag känns under vinterhalvåret då Danne jobbar natt och bo så där?Men känslan säger att huset är för litet...och min magkänsla säger att jag kommer vara väldigt mörkrädd där!!Så Vårby ligger på is nu...
Sen var vi på ytterligare en husvisning i Järved på ett hus som kändes så bra på bilderna, men sen kan ju verkligheten säga något annat!! Men huset kändes så rätt och perfekt i verkligheten..läget,tomten,barnvänligt område,planlösningen, ytan. Huset känns väldigt välvårdat både inne och ute. De fanns många möjligheter med huset om man ville förändra i framtiden. Tex kök eller varför inte relax i källaren??Ett hus är ju ett livstids projekt som man kan förändra på långsikt och skaffa sig drömmar och mål. Sen var de två stora sovrum på överplan plus allrum och toalett. Där uppe skulle barnen kunna ha sin egen del då dom blir större.Boarea 170 och biarea 110. 4 Sovrum. Inte så stor tomt men räcker gått och väl till 839m. Så huset är väldigt intressant och den stora visningen var i onsdags sen ringer dom runt och ser vilka som är intresserade. Som de ser ut nu är vi 4-5 st som är intresserade och extra visningen är imorgon. Budgivningen startar troligen på måndag. Men frågan är hur mycket de kommer gå upp i pris? men man kan alltid drömma och hoppas och se hur långt de räcker, men vi är såld på huset :) om inte annat så dyker de upp något annat hus i framtiden...
Vi har även tittat på en kedjehus i Bonäset, som var över förväntan. Har aldrig ens tänkt tanken att kunna bo i rad/kedjehus förut. Men ytorna i huset var enorma 186 i boarea. Huset skulle bli jätte fint om man bara byte vissa golv och vissa tapeter. Köket var rätt nygjort med vita fina luckor och rostfria vitvaror,men kaklet var hemskt!!Nedre plan var 3 sovrum,kök, nyrenoverad toalett, tvättstuga och vardagsrum. Övervåningen var ett enormt stort allrum, toalett och sedan två rum. Ett man skulle kunna ha som gästrum och ett som kontor. Hela gatan är full av barn i alla åldrar så de är otroligt barnvänligt...lekpark på samma gata. Sedan på baksidan efter tomtgränsen så är de en allmäning med fotbollsplan. Så detta hus är också väldigt intressant och vi ska dit och kolla igen imorgon eller på måndag.

I tisdags var jag och Ebba och träffade Mallan och Neo för en prommis till Villakiosken där vi köpte mjukglass :) vädret var ju kanon!!Daniel har varit borta sen i tisdags kväll och kom nyss innanför dörren..han har sovit hos min kära morbro Tomas och fru Lena i onsdags efter nattskiftet och igår till idag hos mina föräldrar!!Men nu är han äntligen hemma hos oss igen :)

Igår käkade jag och Ebba middag me Mallan och Neo på Sibylla...och idag har vi varit me Maria och Leah i lekparken..

Imorgon fredag är de dags för ett nytt barnmorskebesök och jag ska få tid för tillväxt ul..känns spännande :) undra hur stor bebis är nu med tanke på hur orörlig jag blivit?? :)

Nu i veckan kommer även barnvagnen..längtar!!ska även köpa ut spjälsängen ett turkost spjälskydd och en bärsele!!!Funderar även om en babyvakt skulle behövas...Sen har vi ju allt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0