Önskelistan Ebba och Theo



Igår var de 2: advent och våran gran står klädd, och vi har i varje fall påbörjat våra julklapps inköp :) så vi ligger bra till i år!! Förra veckan var de full rulle från måndag till fredag...med Dannes intervju,läkarbesök och frissan. Ebba var jätte duktig att ta allergi prover, men vi har inget svar ännu plus att vi fick remiss till öron-hals läkare för att kolla halsmandlarna. Läkaren var jätte bra och nu känns de verkligen som vi kommer få hjälp me hennes magproblem, ätproblem och eksem.

Theo gjorde ju även återbesök för njurarna och de tyckte jag var jätte jobbigt, han skrek helt otröstligt så jag fick ont i mamma hjärtat. Vi fick svaret idag att de inte var någon reflux på hans njurar :) men vi ska göra en till undersökning i S-svall för att se njurarnas funktion. vi kommer i alla fall idag att avsluta penicillin kuren efter 6 v för vi har börjat misstänka att han inte tål den medicin han får för han har fått massa nässelutslag,blossande röd i ansiktet och kräkningar...efter att han fått medicin blir han som förbytt i ca 10timmar och sover inte alls mest gnäller.



Intervjun för Danne i onsdags kändes bra så nu är de bara att vänta och hoppas att han blir kallad till intervju nr 2. Jag besökte ju även frissan i fredags, men känner mig inte nöjd me färgen så Katja ska fixa de i morgon :) I övrigt har Danne jobbat hela helgen och jag och barnen har bara varit hemma, de är inte så lätt att ta sig ut på så mycke med två småbarn, men vi har iaf varit ute på några pulkturer :) såna här helger då Danne jobbar från 5 på morgonen tills han kommer hem kl 18.30 så skulle man önska att man haft nån i stan som skulle avlasta en med barnen lite grann...


 

Idag har jag och Theos besök bvc för 5månaders läkarkoll han väger nu 8800g och är 69cm lång...Ebba vägde 10kg vid 1 års ålder så lilleman är en stor krabat ligger 2kurver över medel :) han skulle egentligen vaccineras idag också men de tar vi efter jul istället eftersom de varit så mycke mediciner den sista tiden.



Vi har inte så mycke planer för veckan ännu, men ikväll ska jag och Ebba baka bullar som ska ätas till julkalender :)



Ebbas Önskelista

# Pippi filmer

# Pippi mjukisdjur (Pippi eller lilla gubben)

#Köksgrejer brödrost,micro, kaffekokare gärna Kitty :)

#åkmaddrass

# Kläder 98 eller dubbel strl 98/104

# Pyjamas

# Play mobil grejer

# Kläder till dockan

#Presentkort elgiganten onoff expert ( tänkte köpa en liten tv med dvd framöver så bidrag till de vore inte fel)

# grönsaker att skära i

# Pysselgrejer

# Badgrejer till badkaret typ båtar

# Baddocka

# Små spel

Theos önskelista 

# Kläder strl 80 eller 86

# mockasiner

# presentkort Barnens Hus ( behöver babyvakt och åkpåse)

# pipmugg och tallrik

# Bilmatta som man kan köra bilar på till rummet. Skulle ebbis också gilla

# pop-up me djur

# Roliga bebis leksaker


Fyller på önskelistan allt eftersom jag kommer på saker så ni kan ju hålla lite koll för den som är intresserad!!

Ha en fin måndag!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0