Fredags mys :)



Idag är de äntligen fredag och de är våran familjs favvo dag...tacos,godis och idol :) Ebba och jag har varit och storhandlat tidigare och sen har vi haft städdag. Doktor ringde idag också om Ebbas provsvar och alla visade negativt...de är tydligen bara 50% chans att få utslag på proverna när dom är så små. Så nu ska vi istället träffa en dietist veckan innan jul och börja testa oss fram i kosten med hjälp av henne för att se om eksemen blir bättre och magen. Så efter jul kommer vi köra igång med totalt mjölkfri kost på hennne...hoppas vi på nåt sätt kommer fram till vad hon inte tål. Vi fick även lite mera besked om Theo att han ska till s-svall och göra nån röntgen på njurarna för att se om dom tagit skada av infektionen och hur hans njurar fungerar...får nästan ont i magen redan nu över ytterligare en undersökning, men samtidigt är man ju glad att dom kollar upp allt. Theo ska också på ögon i mitten på jan för att kolla tårkanalerna som han hela tiden får infektioner i.


Bus me Pappa!!


Ebba har fixat frillan på lillebror :)

I övrigt i veckan har vi bara varit lediga och varit hemma med en å annan sväng in till stan för att fixa de sista klapparna som nu är klara :) åkt pulka har vi också gjort men vädret har varit lite väl kallt.


Stort framsteg från att vi ha behövt haft hästen i garaget till att våga sitta på den...men att ha den på rummet går absolut inte ännu :) då säger hon bara "Ebbe rädd" så vi får väl ha den i köket ett tag till!!


Ebba slår pappa i tårtspelet :)

Planer för helgen har vi ännu inte, men de brukar inte hända så mycke...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0