Veckan..

Denna vecka började lugnt med två dagar hemma utan några större aktiviteter!! I onsdags blev prommisen runt sjön me bebbe gruppen inställd..istället var jag och mamma på Uh och fikade med Vilma och hennes mamma. Efter de kom momma och morbro Viktor på besök. Blev en sväng på stan sen avslutade vi dagen med midda på Subway. I torsdags var mammas morbro Tomas, fru Lena och Anders här på en fika. I fredags var jag,mamma och Mallan på stan en sväng och på kvällen kom Mallan och Eas på besök.

I lördags kom morbro Viktor hit på besök igen...de var trevligt att få lite sällskap eftersom Pappa jobbat natt hela helgen. Vi lagade kyckling tacos till midda sen blev de som vanligt massa godis och schlager. Idag åkte Viktor hem efter lunch, och tog med sig Bobban till Lugnvik..han ska ha semester denna vecka eftersom vi ska till fjällen imorgon!!

Glömde nämna att jag denna vecka har fått 2 små gaddar fram =) så veckan har varit lite gnällig som ni säkert förstår...de är inte bara att få tänder!!

Passar på att skicka en liten hälsning till kusin Tillan som blir 10 månader idag...hoppas vi kan ses snart =)

Lite bilder från veckan...

     

     


Bus film me barbapappa =)





Kommentarer
Tyra och sandra

Vilken härlig film på ebba, tyra blev helt till sig när hon såg henne...nu måste vi boka in en träff så att små tjejerna får träffas=)hörs kramar

2009-03-10 @ 22:07:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0