Dop och byggkaos



I lördags hade vi dop i Själevadskyrka..blev en jätte lyckad dag tillsammans med alla nära och kära som ville dela denna dag med oss!! Vädret blev också toppen :) Dopet ägde rum klockan 14 sedan bjöd vi på smörgåstårta och fika i församlingshemmet!! Vi fick jätte fina presenter :) kort kommer på de framöver!! Mammas kära vän Kattis sjöng 3 underbart vackra låtar...många hade nog svårt att hålla tårarna tillbaka. Efter dopet begav vi oss till faster Annikas familj för att träffa pappas släkt..händer alldeles för sällan!! De bjöds på helstekt fläskfile med potatisgratäng och goda tillbehör...mums mums!!Vid 19.30 åkte vi vidare till momma och moffa för att träffa mammas släkt, och jag skulle sova. Där bjöds de på grillad korv och hamburgare...sen mulade vi i oss resterna från tårtan från dopet...när de sista gästerna åkte närmare midnatt var vi alla väldigt trötta och nöjda efter dagen.

Tack alla som kom och för alla fina presenter vi fick...denna dag kommer vi minnas med glädje :) De var första gången våra släkter träffades också...är ju alltid lite nervöst och blir ju lätt lite stelt, men vi får hoppas att de blir oftare framöver :)

Bilder från dopet..dom flesta bilder är tagen av Tillis mamma Lotta
           

        

        

        

        

     

     



        

        

           

Bilder från faster Annika
        



Som säkert många vet så har våran lägenhet blivit en byggarbetsplats, och går numera inte att bo i sedan förra torsdagen. De hela började med en vattenläcka från lägenheten ovanför, och snickaren har fått riva upp hela taket i barnrummet och de slutade med att vi nu har svart tjockt byggdamm i hela lägenheten.vi bor nu hemma hos momma och moffa i Lugnvik jag och mamma, pappa däremot bor i stan i en lägenhet på 20kvm riktigt sunkig me nåns gamla kläder och ölburkar. Men ikväll kommer han hit till oss för han är ledig fredag,lördag och söndag :) vi längtar jätte mycke efter honom vi brukar ju alltid vara tillsammans!!Som de ser ut nu kommer de ta ytterligare 1,5 vecka innan vi kan flytta hem igen. Mamma och jag fördriver dagarna med långa prommisar och bara tar de lungt i de härliga vädret...igår hälsade vi på gammel momma, och mammas morbro Tomas och fru Lena bjöd på fika :) I helgen ska vi uppvakta kusin Tillan på hennes 1 års dag..sedan får vi se vad som händer..

Bilder från veckan...i vårat nya hem
        

  

Kolla in Byggkaoset i våran lägenhet!!
        

  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0