Nattugglan!



I morgon blir lilla Ebba 8 veckor....Tiden går så fort och det är så spännande att följa hennes utveckling varje vecka. För två veckor sedan började hon skratta och le, och förra veckan började hon titta och intressera sig för mobilen ovanför skötbordet...försöker att njuta av varje minut tillsammans med Ebba och min underbara sambo.
I går kväll tog Ebbis ett litet bad för att vara fräsch innan hon skulle till farbro doktor idag...Allt såg bra ut och Ebba väger nu 5495kg och är 59 lång.


Ebba badar :)             Testar sin nya badrock som faster Annica köpt..ser nöjd ut :)

I helgen har vi haft besök av Ebbas kusse Tilli med familj. Dom kom vid 12 tiden på lördag och då tog vi en tur ner på stan och fikade på Uh. Sedan käkade vi tacos och sedan drog grabbarna på hockey och vi tjejer myste hemma i soffan me alldeles för mycket godsaker :) Jätte roligt att ni kom vi borde ses oftare...
I söndags åkte hela familjen till Lugnvik till Ebbas mormor och morfar..där bjöds de på middag och lussebullar och pepparkakor till fika...gammel mormor var oxå där.


Lotta,Bror och Tilli             Närbild på kusin Tillan           Tillis prövar Ebbas gym :)

I veckan har de inte hänt så mycket hemma hos oss...Ebba har som vanligt hållit låda på nätterna..så jag har inte orkat gjort så mycket på dagarna. Sömnbristen börjar verkligen ta ut sin rätt nu! vågar knappt titta mig i spegeln längre....men jag hoppas att Ebba snart tänkt ändra sina rutiner. Nästa vecka börjar min kära sambo jobba igen...känns tungt....är så roligt att vara hemma tillsammans.


Lite blandade nya bilder :)



Kommentarer
Lotta & Tilli

Hej Hanna! Gud vilka fina bilder =) Kom ju på att vi glömde ta ett kort på alla 3:/ ja som sagt, förhoppningsvis ses vi lite oftar så vi kanske kan ta de nästa gång ist. hej hej pussa Ebba från oss =)

2008-12-04 @ 08:05:12
URL: http://lilll8.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0