Julmys......



I torsdags var hela familjen och hälsade på Vilmas familj!!där bjöds de på glögg och pepparkakor. Jag och Vilma satt och myste i soffan och tittade på "bonde söker fru" mycket trevlig kväll :)



Vilma å jag

I fredas var vi hemma hos faster Annikas familj!!Vi hade lilla julafton me mina kusiner Alex och Felicia!!Mamma och pappa käkade tacos där sedan hade Annika bakat världens godaste chokladkaka me grädde å glass!! Efter de bytte vi julklappar, jag fick jätte fina grejer..kolla in bilderna...


julklappar från faster Annikas familj

I lördags hade hela familjen mysdag....dagen började med att pappa var på lundbergs bageri och handlade go frukost!!Sedan blev de en sväng på stan för att inhandla de sista julklapparna och en fika!!till midda blev de Max sedan blev de godis i soffan och en film. I dag har vi bara tagi de lungt...en fika på stan me Anna-Karin och Fritte.
 Natti Natti/EBBABEBBA


Myspys i soffan me mamma




Helg..


söt liten tomte

I dag har de varit lucia som ni ser, och jag har den söta tomte klänningen på mig som jag fått av faster Annika. I natt har jag sovit som en liten prinsessa...så vi började dagen glada och pigga. Farfar och farbro Elias kom på besök  under dagen och fikade!! sedan åt mamma och pappa pommes och lövbiff till midda, och sen var de dax för pappa att åka och jobba igen...Kicki har varit här hela kvällen och de var trevligt...

         
Säng dax                         Farfar och jag

I fredas var de idol final..och våran favvo Kevin tog hem segern!!tråkigt att de var sista omgången...tur att kör slaget startar på annandagen...då är våra mys fredagar räddade!men de har vi inte berättat för pappa än de spar vi till juldagen.


Fredas mys i soffan

I morgon är mamma bjuden på julbord me jobbet, men hon tvekar om hon ska gå eftersom jag måste följa med...är ju rätt bra på att hålla låda om jag är på de humöret!! å pappa jobbar så vi får se...skulle vara trevligt oxå. nää nu är de dax för att sussa..//kram Ebba

Sovmorgon...



I natt har jag sovit som aldrig förr...somnade vid 21 igår kväll och vaknade klockan halv 5 kände mig lite sliten efter helgen!! men jag kan inte lova om de är något jag tänkt fortsätta med..har ju funkat rätt bra med 1,5timme per natt också...men mamma verkar inte gilla de!!! i dag såg mamma ut som en ny människa....höll nästan inte på känna igen henne..

Pappa började jobba ida igen...känns tråkigt och tomt här hemma..men de är ju bara 7 dagar sen är han ledig igen. Mamma och ja ska försöka hitta på en del i veckan...kanske ska jag träffa Vilma och hennes mamma Anneli på onsdag.

I dag har vi inte gjort så mycket...myst i soffan och sett en massa såpor...sen var vi ute med vagnen en sväng. kanske blir de lite bak sen....men de kanske är en dum idèe med tanke på mamma å pappas vikt uppgång!! Men efter jul säger dom att de ska bli andra bullar här hemma...

Tack å hej//Ebba

Tripp trapp stolen är oxå bokad...

Tripp trapp stolen med bygel och dyna som Ebbis önskar sig i julklapp är inte aktuell längre..den kommer tomten med redan... de har världens bästa mormor och morfar ordnat :) tack tack...pussar och kramar från lilla Ebba

Vilma kom på besök...



Hej allihopa...ikväll har jag haft besök av Vilma med familj :) mycket trevligt..våra föräldrar har ätit tillsammans och tittat på hockeyn, och sedan såg vi slutet på stjärnor på is....jag och Vilma sov tills modo gjorde 5-4 då vakande vi i chock av ett hej dundrande liv!! I övrigt har de inte hänt så mycket i helgen...jag har som vanligt hållit låda här hemma på nätterna så mamma är helt knäckt!! Mamma har verkligen försökt hålla mig vaken på kvällen för att jag ska sova bättre på nätterna...men ni kan ju kolla in bilden så ser ni ju hur bra hon lyckats :) Tur att pappa sköter hushållet här hemma...


Vilma och mamma Anneli           Jag och Vilma


Titta så sliten mamma ser ut!! Nattskiften börjar sätta sina spår!!och här kan ni ju själva bedöma hur bra hon lyckades hålla mig vaken ikväll... :)

Jag har även prövat mitt babygym idag..fattar dock inte än så mycket av de...ska öva lite mer i veckan!! I morgon ska vi på stan och fika och träffa Vilma igen..börjar verkligen gilla henne :) så de ska bli roligt..kanske ska vi handla lite julklappar oxå..de börjar ju närma sig. Nu ska jag ta mig en tupplur innan nattskiftet mitt börjar så jag orkar!!


Testar gymet                        Laddar för nattskiftet

Puss och kram// Ebba

Bilstolen är bokad!

Bilstolen "Britax Hi-way" (upp till 4 år) Som ligger på Ebbas Önskelista är bokad och ska fås utav farfar Anders!! :-) Tänkte bara så att ni vet att den inte är aktuell längre!   Ebba säger tack tack super gulliga farfar!! :-)

Ebbas önskelista :)


Här kommer min lilla önskelista för den som är intresserad..

* Tripptrappstol STOKKE färg svart


* Bilstol "Britax Hi-way upp till 4 år" färg svart el. svart/grå


* Saccosäck som jag kan mysa i..

* Säng mobil gärna "Tummen"


* Lära gå vagn "MICKI" i pastell färger eller "BRIOS" svart el. limegrön..för mina framtida steg



* Bitleksaker/skallror finns i "Fischer price" köp 2 betala för 1 på Barnens Hus såklart :)

* Pyjamas stl 68 eller 74 Behövs alltid..behöver absolut inte vara dom på bilderna..lite tips bara.



* Kläder i alla former slt 68 eller 74 gärna coola jeans...Polarn har ett par jätte fräcka :) Jag använder mycke strumpbyxor med tunika,klänning eller kjol. Hel dressar uppskattas också..då slipper jag korsdrag. Ej tröja med huva!Ebba bebba  gillar även hello kitty, tummen och mee too kläder..lite tips...





* Lära-gå-stol "CHICCO UFO" eller "AKTA GRACO"

Akta graco gåstol

* Hoppgunga som man hänger upp i en dörrtröskel

Finns i olika märken

* Leksaker från "Fisher Price" "Brio" och "Micki" för min framtida lek och utveckling...

Dessa produkter är från Micki

* Litet vitt bord med 2 stolar från IKEA till mitt barnrum


* Bärsele "Baby Björn" gärna svart


* Tallrik, sked och pipmugg och haklapp me ärmar gärna "Baby björn" i rosa eller "Laban" eller "Tummen"  tills jag ska börja me smakisar :)

"Baby björn"


"Tummen"


"Laban"

* Nattlampa finns tex på Ikea

Ebbis önskelista är inte skriven i någon ordning....allt på listan önskar jag mig lika mycket :)
 
De flesta saker finns såklart att fynda på"Barnens Hus"

Hej hopp//EBBA

Nattugglan!



I morgon blir lilla Ebba 8 veckor....Tiden går så fort och det är så spännande att följa hennes utveckling varje vecka. För två veckor sedan började hon skratta och le, och förra veckan började hon titta och intressera sig för mobilen ovanför skötbordet...försöker att njuta av varje minut tillsammans med Ebba och min underbara sambo.
I går kväll tog Ebbis ett litet bad för att vara fräsch innan hon skulle till farbro doktor idag...Allt såg bra ut och Ebba väger nu 5495kg och är 59 lång.


Ebba badar :)             Testar sin nya badrock som faster Annica köpt..ser nöjd ut :)

I helgen har vi haft besök av Ebbas kusse Tilli med familj. Dom kom vid 12 tiden på lördag och då tog vi en tur ner på stan och fikade på Uh. Sedan käkade vi tacos och sedan drog grabbarna på hockey och vi tjejer myste hemma i soffan me alldeles för mycket godsaker :) Jätte roligt att ni kom vi borde ses oftare...
I söndags åkte hela familjen till Lugnvik till Ebbas mormor och morfar..där bjöds de på middag och lussebullar och pepparkakor till fika...gammel mormor var oxå där.


Lotta,Bror och Tilli             Närbild på kusin Tillan           Tillis prövar Ebbas gym :)

I veckan har de inte hänt så mycket hemma hos oss...Ebba har som vanligt hållit låda på nätterna..så jag har inte orkat gjort så mycket på dagarna. Sömnbristen börjar verkligen ta ut sin rätt nu! vågar knappt titta mig i spegeln längre....men jag hoppas att Ebba snart tänkt ändra sina rutiner. Nästa vecka börjar min kära sambo jobba igen...känns tungt....är så roligt att vara hemma tillsammans.


Lite blandade nya bilder :)

RSS 2.0