Mitt nya favvo ljud...

Veckan..



Denna vecka började rätt trist..pappa har jobbat och jag och mamma har inte haft så mycket för oss!! Imåndags var vi på UH och fikade med Vilma och Anneli sedan tog vi en tur på stan. Tisdag och onsdag hände de inget speciellt...i torsdags var jag och vaccinerade mig och passade även på att väga och mäta..min matchvikt är nu 7370g och 67cm lång. Varje dag denna vecka har mamma och jag tagit oss en lång prommis i de härliga vädret...vi har gått både till Själevad och Gullänget!! I går åkte vi hem till momma och moffa för att träffa min kära kusin Tillan och hennes föräldrar...var så länge sen vi sågs. Tillan hade blivit så stor...hon har lärt sig en hel del sen sist..vinki vink...klappi klapp...dansi dans...och att göra brygga =) så jag har lite att lära till nästa gång vi ses!! Vi åkte alla och hälsade på gammel momma vid 17, och hon bjöd oss alla på pizza/rullar och fika efteråt...mammas morbro Tomas tittade också förbi för att träffa oss!!
 
I dag ska familjen bara ta de lugnt och ha mysdag..ta en prommis, äta god mat och mysa i soffan. I morgon har vi inte något planerat än..

Var i alla fall jätte trevligt att träffa Kusin Tillan me familj...måste bli oftare..Tillan hinner ju bli så blyg för oss annars och säger bara mam mam..pap.. pap!! Tillan är verkligen en rolig prick me en helt underbar personlighet =)

Hoppas alla får en jätte bra helg//Kram Ebba me familj


        

           

        

        

 
Liten dansi dans film på Tillan

Smakis..potatis =)

Jag kan prata..

Disco hemma hos Ebba..

Fjällen!!



Veckan började med en resa till fjällen till farmor och farfar Bill. Bilresan upp blev en ren mardröm för mina kära föräldrar..jag skrek konstant i 35 mil, och resan upp tog nästan 7,5 timme...vi fick stanna vid nästan varje p-ficka!! Jag är inte så förtjust i bilåkande..så de lär dröja innan vi ger oss ut på några länge turer igen!! Väl framme blev de en trevlig vistelse...med mycket god mat..och massa bus med farmor och farfar Bill..och under tisdagen tog familjen en lång prommis på 1mil!! På onsdag eftermiddag var de dax för hemfärd igen...vi passade på att stanna till i Björna på hemvägen för att träffa Astor och hans nya familj. Han har verkligen kommit till himmelriket och världens underbaraste familj =)

Bilder från fjällen hos farmor..

        

        

     

     

I fredags åkte vi hem till momma och moffa för att hämta Bobban =) där bjöds de på tacos till middag, och en massa bus me moffa. Sedan passade vi på att hälsa på gammel mormor för en fika!! Igår hände de inte så mycket...mamma var på Barnens Hus en sväng..och pappa jobbade extra natt i helgen!! Här hemma tittade mamma och jag på melodifestivalen och kom fram till att de var ett skämt!!

Idag har mamma prövat på att laga farmors köttgryta...blev dock inte lika bra..men den gick ner i alla fall!!I övrigt har helgen varit väldigt lugn...mina dåliga sömnvanor har kommit smygande tillbaka...hoppas de vänder igen...

Jag har även testat lite smakis i helgen med potatis...var väl så där..film kommer =)

Kram//Ebba

Veckan..

Denna vecka började lugnt med två dagar hemma utan några större aktiviteter!! I onsdags blev prommisen runt sjön me bebbe gruppen inställd..istället var jag och mamma på Uh och fikade med Vilma och hennes mamma. Efter de kom momma och morbro Viktor på besök. Blev en sväng på stan sen avslutade vi dagen med midda på Subway. I torsdags var mammas morbro Tomas, fru Lena och Anders här på en fika. I fredags var jag,mamma och Mallan på stan en sväng och på kvällen kom Mallan och Eas på besök.

I lördags kom morbro Viktor hit på besök igen...de var trevligt att få lite sällskap eftersom Pappa jobbat natt hela helgen. Vi lagade kyckling tacos till midda sen blev de som vanligt massa godis och schlager. Idag åkte Viktor hem efter lunch, och tog med sig Bobban till Lugnvik..han ska ha semester denna vecka eftersom vi ska till fjällen imorgon!!

Glömde nämna att jag denna vecka har fått 2 små gaddar fram =) så veckan har varit lite gnällig som ni säkert förstår...de är inte bara att få tänder!!

Passar på att skicka en liten hälsning till kusin Tillan som blir 10 månader idag...hoppas vi kan ses snart =)

Lite bilder från veckan...

     

     


Bus film me barbapappa =)



Här kommer en liten film...

Mamma håller på ladda upp lite filmer men de tar ju sån tid...här kommer en liten i alla fall..och fler blir de...

Helgen...

I lördags var vi ute på resande fot hela dagen...vi började dagen med en tur till Norrfälla till sommarstället!!för att kolla in momma å moffas nybyggda stuga...där höll morbro Daniel på att arbeta och dra el. Momma, moffa och morbro Viktor var också där...momma bjöd på bullar och kaka!!Sedan tog vi en prommis i de strålande vädret..

        

        

        

Vid 16 tiden besökte vi gammel mormor i Lugnvik.....och passade på att även där ta oss lite fika. Efter de tog vi en prommis till mormor och morfar, efter vägen gick vi förbi mammas morbro Tomas och fru Lena för att säga hej =) Sedan blev de pizza till middag, och efter de busade jag en massa me moffa...sen var de ju schlager som vanligt!!Vi kom inte hem förrän närmare halv 12 på natten...

        

     

Idag har vi haft städdag..sen gjorde mamma nachogratäng till midda.Vid halv 5 kom min kära faster Annika med familj  på besök =) Vi fikade lite paj...och mina kussar härjade runt i mitt rum och kollade in mina leksaker....om några månader kan kanske jag också vara med!!Hoppas vi kan ses mer framöver..blir allt för sällan.

     



Imorgon börjar pappa jobba igen..vi  får se vad jag och mamma hittar på!!Troligen blir de prommis & fika runt Höglands sjön  me bebbegruppen på onsdag. Eventuellt besök av momma på onsdag!!Kanske någon träff me familjen Lundin på Tisadag...och förhoppningsvis ska vi träffa Stina&Carla och Anneli&Vilma...nån dag!!

//EBBA

RSS 2.0