Ananaspaj
Här kommer ett rikigt favvo recept på en super god efterrätts paj som jag fick av min vän Sandra i Gävle. Så nu hade min morbrors fru Lena en önskan om att jag skulle lägga ut de här på bloggen :) så här kommer de...
Pajdeg
Fyllning
1. Rör ihop pajdegen till en smulig massa.
2. Tryck ut den i pajformen.
3. Blanda ihop fyllningen o. häll den i pajformen.
4. Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter, i 175 gradig ugn.
Pajdeg
150 gram | margarin |
1 dl | strösocker |
3 dl | vetemjöl |
1 tsk | bakpulver |
1 st | ägg |
2 dl | creme fraiche |
1 dl | strösocker |
1 tsk | vaniljsocker |
500 gram | avrunnen ananas Krossad brukar ta icas den är inte riktigt på 500g men funkar perfekt!! |
"Viktigt glöm inte att pressa ut vätskan ur ananasen i ett durkslag"
Super god till vaniljglass eller vaniljvisp men jag brukar blanda bägge så blir de ännu godare :)
Jag ska försöka få ut ett blogg inlägg om Ebbas kalashelg imorgon..blev en kanon helg med familj och vänner och Ebbis fick så mycket fina presenter!!

Kommentarer
Trackback