Ledig

oj vilken soft vecka detta varit...först var jag ledig hela helgen dock själv med barnen eftersom Danne jobbade. Sen denna vecka har Danne gått på långledigt i 2 veckor =) och jag har knappt jobbat alls förutom måndag och onsdag och sen ska jag jobba dag imorgon..sen ska vi fira våran första lediga helg tillsammans på evigheter =) Min chef har varit så gullig och ändrat lite på schemat så jag och Danne kommer få mera ledigtid tillsammans framöver då han har ledighetsveckor!! De kommer verkligen bli toppen =)
 
 Sur plutten =)
 
Så vad har hänt denna vecka??
Måndag: Jobb för mig
Tisdag: sovmorgon till 11.30 för mig
Onsdag: Jobbade på tjejkvällen =) super kul!!
Torsdag: Ledigdag tillsammans hela familj..gjorde en utflykt till den nya lekparken i Järved. Sen lagade vi super god middag och bara myste. Danne avsluatde kvällen med att besöka Fjällräven arena för Hockey. Jag och barnen hade pysselkväll. ÅÅ vad jag hatar att hockeysäsongen dragit igång...tål inte ens ljudet från tvn!!
Fredag: Jobb för mig men slutar 16 =) tacomys med soffhäng.
Lördag: Inga planer ännu. Ebba är bjuden på kalas
Söndag: ???
 
 
Jätte fin naturlekpark i Järved...tom. Jag och Danne uppskattade den ;)
 
ja ungefär så där har veckan sett ut..rätt okej =) Längtar så otroligt mycket till helgen då vi ska vara ledig tillsammans...egentligen skulle jag vilja hitta på något?? typ dra till s.svall besöka bror och Lotta..eller dra till Gävle till Sandra och Peter. Eller åka till mamma och pappa och käka och göra lite utflykter därifrån..tex. besöka Marre med familj i K-fors eller Andreas familj i Ullånger. Ska nog fundera starkt på att styra upp några planer =)
 
Måste lägga ut en bild för att se om ni ser min nya super mascara som ger så långa fransar?? fick ju ett presentkort av Lotta och Bror på Kicks så nu har jag passat på att unna mig lite som jag annars inte skulle ha gjort...
 
 
Här kommer lite tips på en underbar hudvårdserie som heter REN och är helt ekologisk!! Jag älskar eko produkter eftersom där är naturligt och känns mera hälsosamt. Längst till vänster är den nya mascaran...skriver under bilden vad allt är...
 
 
Mascara  Clinique high impact extreme volume mascara finns på Kicks el. Åhlens ca 280kr
Serum REN keep young and beautiful finns på nätet Eleven.se Den får 5/5 använder den innan dagkrämen
Serum REN omega night repair finns på nätet Eleven.se den får 4/5 använder jag på natten
Hydra-calm global protection day cream REN 5/5 min dagkräm
Glycolactic radiance renewal mask REN 4/5 mask jag använder 1 gång veckan
 
Tycker att denna serie är sjukt bra för min hy..fick ett prov för ca 2 år sen på en produkt från REN och sen var jag fast. Jag har utökat och köpt produkter eftersom och varje produkt räcker jätte länge...men de är rätt dyrt om man ska köpa allt på en gång så utöka eftersom. Mina senaste köp var Serumet och den har jag varit sugen på att testa länge...efter att man fyllt 30 + så tänkte jag..att nu är de dags att testa =) Synd att de inte går att få tag i REN i butik här i stan eftersom man då kan få prover på produkterna. I större städer kan de nog finnas på Kicks och hos hudvårdsalonger. Så ta och testa vetja =) återkommer med tips på en super rengöring...
 
Imorgon startar även en ny del i mitt liv..kan dock inte gå in på vad men de är något jag sett fram imot länge och de kommer bli såååå bra =)
 
 
 

Ännu en vecka har gått!!

Nu var de ett tag sen sist...fullt upp som vanligt =) så vad har hänt sen senast?? Jo förra helgen hade vi middagsbesök av Johan och Anneli med barn..tyvärr hade båda våra barn över 39,5 i feber förra lördagen så de var ju mindre roligt!! men med lite alvedon funkar ju allt...sen tror jag att deras barn klarade sig utan att åka dit..så de var ju tur. Vi skulle egentligen även träffa Marres familj förra helgen, men att ge sig i väg till k-fors med 2 sjuka barn var ingen alternativ. Hoppas verkligen vi kan få ihop en träff framöver istället!!
 
Ebba började på gympa förra onsdagen =) jag var lite osäker på om hon skulle våga eftersom föräldrarna inte fick vara med. Som tur var skulle Vilma gå i samma grupp så hon hängde på henne utan problem =) jag och Anneli satt och softade medans brudarna gympade!! I övrigt var veckan rätt seg och jag kände mig inte i topp form..haft problem med nackspärr till och från i flera veckor. I helgen som va jobbade jag och Danne var ledig med barnen. Vi hade myskväll både fredag och lördag kväll..sen avslutade vi även söndagen med en myskväll =)  blir lätt lite fler myskvällar under hösten/vintern.
 
Ebba idag i lekparken
 
Igår jobbade jag och de är ju alltid lika kul. Danne har fm veckan..bläää så trist!! Jag har varit ledig idag med barnen..vi har storstädat, besök Barnens hus för att Ebba skulle göra en önskelista till 4års dagen. Sen tog vi en lång prommis med vagnen i 1,5 timme. Vet inte om jag berättat att Lilla T har börjat prata mera =) han kan säga tex. Elska mamma =) myse mamma å lutar pannan i mot min =) annan macka mamma =) Sen har Ebba kommit på att de här med att bajsa på toan inte alls är läskigt längre..Ebba har ju varit utan blöja sen hon var lite över 3år, men har vägrat att bajsa på toan...mitt mål var att vi skulle försöka övervinna den grejen innan hon skulle fylla 4år. Så sen ca 1 vecka sen så lyckades vi =) enda grejen nu är att Ebbis är så stolt att hon lyckats så nu bajsar hon nästan vi varje toa besök =) i lördags kom vi upp i 7 gånger på en dag =) kanske inte så normalt, men jag kan tänka mig att hon varit rätt förstoppad och gått och hållit sig rätt mycke!! så framöver tror jag vi kommer ha en mycke gladare tjej som slipper ont i magen =)
 
 

 
Ebba och Saga (grann flickan) dom funkar jätte bra tillsammans nu =)
Imorgon ska jag och barnen vara lediga igen...vet inte vad vi ska hitta på??? vi är även ledig till helgen, men Danne jobbar...hade lust att hitta på något skoj..typ åka och hälsa på nån med barnen?? Ebba sa senast idag att hon saknar Tillan så mycke!! eller gå på fest?? men på den punkten är de svårt att hitta sällskap..inte så många runt om mig som är sugen eller kan dricka just nu!! Börjar verkligen sakna min Malin.B..hon var alltid på de mesta =) och hade lättare att komma ifrån eftersom hon inte har barn. Så jag saknar våra galna upptåg...hoppas hon kommer hem närmare jul så vi kan hitta på något skoj =) jag blir ju lätt annars lite uttråkad om vardagen blir för trist. De bästa av allt är ju familjen =) men ibland är de roligt att bara vara Hanna för en stund med mina kära  vänner, dricka lite vin, prata skräp...skratta å bara vara =) de bästa är att blanda familjelivet med lite egentid nån gång i månaden =)
 
Ebba kom på den smarta ideèn ikväll att lillebror kan ju börja sova i hennes säng =) men efter att jag berättade att han kan vakna lite då och då ibland på natten..så ville hon gärna lämna tillbaka honom igen =)
 
 

Dagens "Polarn o. pyret" Outfit


Nu är hösten äntligen här!!! massor av fina nyheter har kommit in till butiken i härliga färger som orange, lila, grönt, rost mm. Fina mönster med "skogtema" som svampar och björnar. Så här bjuder jag på ett första smakprov av hösten...
 
 
 
Theos outfit
Tröja svart med svampar (finns i två färger) Polarn o. pyret
Långkalsongbyxa mönster med skogstema björnar (finns i två färger) Polarn o. pyret
Sockar halk orange (finns i flera färger) Polarn o. pyret
 

  
 
Ebba Outfit
Tunika grön med djurmönster (finns i två färger) Polarn o. Pyret
Leggings Svarta (finns i många färger) Polarn o. pyret
Strumpor halk (finns i flera färger) Polarn o. pyret
 


Glöm inte att kolla in era egna favoriter i butiken =) passa på att uppdatera höst/vinter garderoben =)
 
 

Kalas "30 år"

Jaha då var dagen kommen och man skulle helt plötsligt byta ut 2 mot en 3....måste väl erkänna att jag haft lite åldersnoja denna vår/sommar. Funderat mycket över livet? skulle de se ut så här vid 30?? borde jag kanske börja använda antirynk produkter?? ja listan kan göras lång =) men de enda som jag kommit fram till är att jag verkligen har allt man kan önska sig i mitt liv...två helt underbara små barn =) en fantastisk sambo, fint hus....älskar mitt jobb =) fina vänner som man borde ta vara på mera...ja vad mer kan man begära av livet?? Nää jag kan inget annat än säga att de är Lycka =) Visst skulle man kunna ändra på vissa saker som att tex. fylla ut vardagen med lite roligare aktiviteter, träna mera..börja rida igen =) och ett annat mål är att försöka ta upp kontakten med mina gamla K-fors/barndomsvänner gäng..vi har ju nästan alla familj så hur roligt skulle de inte vara att börja umgås mera tillsammans som familjer =)  Så de blir mina mål för året som 30 + =)
 
I söndags blev de iaf 30års kalas här hemma och de dök upp folk mellan 11-21 =) blev jätte glad för alla som ville komma och fika och uppvakta mig. Fick även jätte fina presenter =) mycke presentkort som jag kommer unna mig något som jag annars inte skulle göra. Jätte fina tavlor som jag ska ha i köket som är handgjorda. Fick även ett presentkort på en helkroppsmassage =) kan ju behövas nu då jag har nackspärr var och varannan dag. Igår gjorde jag en egen behandling av mig själv..typ bad, 10ton tigerbalsam och en fleecefilt runt halsen då jag skulle sova...åå jag kan lova att de kändes mycke bättre imorse!! Fattar inte varför jag börjat få nackspärr var å varannan dag?? aldrig haft de förut..kanske är de åldern ;) haha!!
 
Här kommer iaf lite bilder från söndagens kalas..tack till er alla som kom =)
 
I veckan annars så jobbar jag för fullt förutom imorgon onsdag. Danne jobbar extra tisdag och onsdag natt. Till helgen ska vi träffa Johan och Anneli för middag en dag =) ska bli super trevligt!! Sen ska vi även försöka få ihop en dejt med Marres familj i K-fors =) Så de känns som helgen kommer bli bra!!
 
 
   
Theo å Ebba uppskattade tårtan =)
 
Mums mera tårta =)
De senaste 2 helgerna har varit jätte bra...att få träffa vänner och släkt fyller verkligen på en med positiv energi =)
 
RSS 2.0