Nytt år nya mål!!

 
Jaha så nu är de 2013. Känns som 2012 gick fort med både glädje och motgångar. Förra året var de både dagisstart, nytt jobb, ett intensivt småbarns år, och jag fyllde 30år. Jag fick även en möjlighet att göra en förändring i mitt liv och jag tog verkligen chansen =) jag är en bra bit påväg men ska nå hela vägen på ett eller annat vis!! Så i de stora hela känner jag mig rätt nöjd över förra året även om mycket varit jobbigt i perioder. De här med att få ihop småbarns livet då man nästan alltid är ensam med barnen är rätt tufft...ibland funderar man på om man är ensamstående?? och jag tror att Danne känner likadant. Idag gick jag igenom våra scheman och kom fram till att vi har 9 lediga dagar tillsammans på 6 veckor :( men de är nog bara att gilla läget eftersom Danne jobbar skift och även jag jobbar obekväma tider som kvällar och helger. Hade varit grymt mycke lättare om man hade haft barnvakts möjligheter i stan som hade kunnat hämta på dagis ibland. När de gäller barnen så känns de som vi i höst har kommit till en magisk punkt där allt börjar lätta...barnen sover alltid hela nätter förutom då dom är sjuka, Theo kan förklara vad han vill, ingen sover på dagen så man behöver passa rutiner..vi har sovmorgon varje morgon och barnen lägger sig alltid mellan 19-20 =) så jag och Danne får mycke kvalitets tid på kvällarna om vi är lediga tillsammans...som vi sällan är...men de känns ändå som lyx =) Jag tror ändå att jag och Danne skulle behöva fixa barnvakt nu i vår så vi kan hitta på något bara han och jag...helst hade jag velat ta in en natt på hotell södra berget med god mat, relax och lite shopping och kanske avsluta med bio.
 
I övrigt har 2012 mest rullat på och jag tror att jag nästan hade åldernoja fram till i september i fjol inför min 30 års dag =) men efteråt släppte tanken på de =) De enda som jag verkligen har saknat sen i sommras är väl att ha någon att tex gå ut med nån helg, dricka lite vin och surra. Mallan B flyttade ju söderut för studier och Mallan, Kicki och Carro väntar barn, Kattis drog till sthlm...sen finns de inte så många kvar. Men kanske om ett år ungefär är dom där jag är idag så då kan vi ta igen en massa tjejkvällar =)
 
Mina mål för 2013 är att träna mera, äta bra och lägga fokus på min hälsa. Njuta av mina underbara barn =) och att unna mig egentid när jag behöver de som mest =)
 
Slutet på året jul/nyår blev rätt intensivt när jag har jobbat så mycke...men julafton firade vi hemma hos mina föräldar i Lugnvik och de var mysigt =) Ebba tyckte de var jätte roligt att leka med Tillan..efter att nästan inte setts på 5 månader. Vi skippade rätt mycket från julbordet och tog bara med favoriterna som räkägg, sill och skinka...sen hade vi rostbiff och potatisgratäng istället och de blev väldigt lyckat. Ebba och Theo fick massa fina presenter som playmobil hästgård, playmobil hus, barbiehäst, Bratz docka med tillbehör, barbie docka med tillbehör, bilar Mac, traktor mm. Tyvärr kunde inte vi stanna och umgås annat än på julafton eftersom jag skulle jobba tidigt på annandagen. Men vi fick besök av min brors familj på annandagen och de var mycket uppskattat av oss alla =) hade önskat att dom bodde närmare och att vi skulle kunna ses oftare....hade dom bott närmare hade vi även kunnat hjälpas åt med barnen.
 
Bilder från jul...
 
 
 
 
 
 
 
 
Annandagen med kusinerna =)
 
Nyår hade vi lite olika alternativ som att åka till Sandra och Peter i Gävle för att fira med 3 andra familjer. Sen blev vi bjudna till Kicki och Nonne och deras barn. Men de slutade med att vi firade hemma med Malin och Robin, de blev mysigt med sällskaps spel, 3 rätters och massa prat och skratt =)
 
 
 
 
 
Här kommer bilderna från årets julkort som aldrig blev framkallade =)
 
 
 
Så här rolig var lilla T att få med på bild...
 
Sen har jag fått varit 5 dagars ledigt över nyår och de har jag verkligen behövt för att ladda batterierna efter julhandeln/rean. Jag har mest sovit och bara tagit de lugnt med mina älsklingar här hemma. Vi har även varit ute i pulkbacken ett par omgångar, varit på bio med Theos för första gången, träffat Neos familj.
 
 
 
 
RSS 2.0