En liten film till...






Här kommer en liten film snutt till..glöm bara inte att kolla in nya blogg inlägget under :)

Lite blandat och en liten filmsnutt på Ebbis..

Nu var de ett bra tag sen vi bloggade sist, men nu ska vi försöka uppdatera lite oftare :) Så ni kan hänga med lite!! De har ju som sagt varit lite mycke här hemma ett tag..sen 15 feb har vi i stort sett bara bytt av varandra me att vara sjuk!!Nu är vi alla på benen igen efter att alla ätit pencillin...peppar peppar!!

Nu börjar de även närma sig att bebis ska anlända bara ca 8 veckor kvar...så nu ska vi börja planara lite inför de!!behöver tvillingvagn,säng mm!! Börjar kännas riktigt nervös inför förlossningen hur fort allt ska gå denna gång...å när de kommer bli?? Vi ska iaf göra tillväxt ul i v 38 eftersom Ebba var rätt stor så vore de bra att veta hur stor denna bebis blir!!sen ska vi även göra ett läkarbesök v 40 om bebis inte kommit än för att se om eventuellt igångsättning kommer bli aktuellt så vi slipper åka till Sollefteå!!men vi får väl se vad som händer...

I övrigt är bara jag och Ebba hemma och myser hela dagarna och försöker ta vara på våran egen tid tillsammans :) vi brukar vara ute mycket och nu har hon fått en sandlåda ute på gården!! Här kommer i alla fall en liten film snutt på lill gullet..hon hade dock nyss ätit mellis själv.. brukar bli lite kladdigt som ni ser..men så blir de då man inte vill ha hjälp och ska klara allt själv :) hon försöker härma de man säger och de har kommit den senaste veckan :)

Här hemma går vi i flytttankar och måste idag ta ett beslut om vi ska säga upp lgh eller inte??Helst hade vi ju velat börja titta efter hus, men eftersom Daniel fått jobb i K-fors så vet vi ju inte i vilken kommun vi ska bo i framöver??Helst vill vi ju bo i Ö-vik så de bästa vore om de funkade att pendla, men de vet vi inte än!!

Men så länge jag är mammaledig till hösten 2011 så ska vi iaf bo kvar i Ö-vik så jag kan vara mammaledig me Mallan och ha närhet och bekvämlighet i stan!!men jag måste erkänna att de känns jätte jobbigt att flytta till ytterligare en lgh, men som läget är nu så bor vi för trångt för 4 st familjemedlemmar i en 2,5 på ca 70kvm!!Ebba har inte kunnat börja sova eget rum ännu och Daniel får ingen lugn och ro att sova då han jobbar natt!!Sen finns de absolut ingen möjlighet för släkt och vänner att komma och sova över som vi bor nu...sen är de väldigt påfrestande att bo så här trångt som familj man har absolut ingenstans att ta vägen för lite egen tid som man faktiskt ibland behöver!!

Så frågan är ska vi flytta till ytterligare en lgh??vi har hittat en 4,5 på 105kvm som ligger granne me Mallan och Eas, men visst den har inte samma standard som vi har nu men vilken lgh har de??isf måste man nästan köpa en lgh!!Sen kommer de bli perfekt att bo granne me Mallan och Eas vi kommer kunna träffas ofta, grilla på gården och ha massa hjälp av varandra sen skulle de kännas tryggt att ha någon nära om de skulle vara något eftersom Danne jobbar längre bort nu och kommer jobba mera ett tag framöver!!Så visst väger fördelarna över nackdelarna....men jobbigt beslut att ta men innan kvällens slut så måste vi ha bestämt oss sista dagen för uppsägning är idag!!

Så vi får se...Ha en trevlig helg ocg valborg allihopa :)



RSS 2.0