Nu var ...


Jag och Malin på deras ute terass på hornön

Nu var de länge sen vi uppdaterade bloggen har inte haft tid och möjlighet. Vet inte riktigt var vi ska börja...midsommar firade vi i Umeå med Johan,Anneli och Vilma. Vi var ute och campade från torsdag till söndag vi hyrde stuga och dom hade husvagn. Blev en väldigt trevlig och lyckad vistelse med god mat och trevligt sällskap och vi satt och myste varje kväll i förtältet!!Dock hade mamma fått tandvärk på onsdagen och fick käka penicilin..så något vinglas blev de inte!!M idsommardagen åkte vi till Norrfälla till momma å moffas sommarstuga...vi myste i stugan hela kvällen sen beställde vi mat från fänget!!hände en liten olycka under kvällen jag föll ur vagnen me huvudet före...fick en stor blå buckla i pannan men annars mår jag prima!!Söndagen kom mammas farbröder, Helen och Tord på besök och vi käkade pizza.

Midsommar i Umeå..
        

        

Förra veckan var vi bara hemma i stan har haft en hel del att göra för att förbereda flytten...sen var mamma hos tandläkaren och drog en tand på onsdagen!!Under tisdagen gjorde vi en tripp till våra kära vänner Malin och Robin på Hornön..dom höll på renovera huset och vi fikade kladdkaka me grädde!!På fredagen gick pappa ut me grabbarna på hamnfesten och drack lite öl..och på lördagen var mamma ut på partaj me sina vänner för första gången på 18månader :) Pappa å jag hade mysig hemma kväll. Mamma kom hem vid 01.30 och klockan 4.00 var jag uppe och stuttsade i sängen me ett glatt humör över att se mamma igen :) på söndagen var vi bjuden på Vilmas dop...jätte fint och sedan bjöds de på smörgåstårta och go fika!!
Vilmas dop
  

Bilder från mammas fest me vännerna..
        

  



Denna vecka har pappa varit och hjälpt till i nya lägenheten för att den ska bli inflyttningsklar....kommer lite bilder senare i veckan!!Mamma å jag har bara varit hemma och varit ute på prommis!!vi har hela familjen denna vecka varit och köpt glass varje dag efter middagen och sedan har vi varit i lekparken..jag gillar att gunga och åka rutschkana. Vad som händer resten av veckan får vi se beroende på om de blir någon flytt...vi har ju möjlighet att åka till sthlm några dagar eller så åker vi till stugan till momma å moffa.

Glömde nämna tidigare att momma och morbro Vigge har varit barnvakt en heldag åt mig för första gången från 10 på morgonen till 22 på kvällen. Gick hur bra som helst...jag var på gott humör hela dagen och åt och sov som aldrig förr!så nu kan mamma å pappa ta semester lite oftare inga problem :) momma och mobbo Vigge tar mer än gärna hand om mig igen. Kanske blir de under flytten så mamma å pappa hinner med sig.
RSS 2.0