Titta jag kan gå...jippi!!

Sommar och semester..


Oj vad bloggen haft semester ett tag  nu..dags för uppdatering!! Har väl inte hänt så mycket sen sist, men vi har flyttat och de var inte bara när man har mig samtidigt =) men vi är i alla fall på plats nu i våran nya fina lägenhet och bor just nu bland flyttkartonger!! Vad har vi mer gjort i sommar? varit i norrfälla nån dag så där men mest bara varit hemma. I helgen som var kom Johan, Anneli och Vilma och hälsade på oss i Norrfälla för vi hade lånat mormor och morfars stuga över helgen. Vi gjorde en utflykt till Ulvön på fredag tillsammans och sedan käkade vi pizza..kvällen tillbringade vi tillsammans allihopa plus Lotta,morbro Daniel och kusin Tilli. Förra veckan besökte även mammas kompis Kattis oss och mamma var ut på partaj me alla vänner som var hemma i stan på semester även Vilmas mamma Anneli hängde me...en lyckad kväll!!Pappa och jag myste här hemma..

Bilder från mammas prataj lördag med vännerna...
     

     

Idag har familjen haft mysdag i de härliga vädret vi hade picknick i parken och sedan åkte vi till Barnens Hus för att inhandla en dockvagn...Tilli fick en av oss förra veckan och den älskade jag så idag fick jag en egen och de var lycka =) har gått fram och tillbaka hela kvällen och bäddat ner dockan och kaninen i vagnen!! Idag hände något stort också jag tog mina första steg...blev så till mig då mamma höll på göra kvälls vällingen så jag drog mig upp vid diskbänken och tog ett par steg på egen hand fram till mamma =)

Bilder från semestern..

Flytten...kolla in första bilden me skräp från förrådet..pappa sa att vi bara hade lite grann i förrådet...konstigt blev en hel släpvagn me grejer till må soptipp =)
     

Besök av kusin Tilli me familj..Tilli fick en sommarpresent av oss en dockvagn...tidigare i sommar fick jag en tummen baddräkt av henne jätte söt =)
    

Grillkväll och mys i stugan me kusin Tilli å familj..
        

          
     

Bilder från Ulvö utflykt me Vilmas familj..
        


Pappa har 2 veckor kvar på semestern vi har inget planerat, men vi ska försöka styra upp våran bostad och fixa på våran underbara altan. Sen ska vi ta en tur till ikea vi behöver lite mer förvarings möjligheter i nya lägenheten, och troligen ska vi åka på Nolia en sväng också. Vecka 35 har vi bokat in sthlm 5 dagar och sen ska vi stanna i Gävle för att träffa mammas kompis Sandra och hennes man Peter och deras dotter Tyra som är ca 4 veckor äldre än mig...dom har inte träffats på 5år men pratas vid dagligen på telefon så de är på tiden att vi ses =) ska bli jätte roligt att träffa Tyra också hon ska visst vara ett litet charmtroll!!Dock vet vi inte hur resan ska gå till eftersom jag fortfarande inte gillar bilåkande..
Förra veckan var faster Madde och kusin Leo i stan..tyvärr hann vi aldrig ses eftersom vi inte fick ihop våra scheman,,men hoppas vi får möjlighet att ses senare i sommar/höst!!

Bilder från dagen..
  

Nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig resten av veckan...ha de bra!!
RSS 2.0